Japonské gastro porno od provozovatelky Pilgrimu nebo Fryends
16. 3.
V tomto workshopu si odkryjeme něco málo z tajů japonské kuchyně. Konkrétně si ukážeme, jak se dělají knedlíčky gyoza, které jsou již pro Japonsko tradiční a mají kořeny v Číně. Jde v nich tak trochu o harmonické spojení jinu a jangu, tedy ukojení chuti a požitku z jídla ovšem pořád zdravým způsobem. Knedlíčky budeme dělat z domácího těstíčka a plnit je budeme tofu, zeleninou a houbami a připravíme si k nim tři druhy omáček. Ačkoliv je příprava tohoto jídla pracnější, věřím že stojí za to se ho naučit, jelikož si ho zamiluje opravdu každý. Jeho kouzlo je také v tom, že s trochou vynaloženého času máte za málo surovin spoustu dobrého jídla na nečekanou párty.
Workshop si pro vás připraví Petra Drábková, kterou můžete znát například z páté epizody našeho seriálu Síla soucitu . Tento týdenní program proběhne 16. března v prostorách podniku Pilgrim, jehož je Peťa provozovatelka.
Těšíme se na vás!