Program festivalu

Harmonogram zveřejňujeme průběžně. Aktuálně je hotovo zhruba 25%.

Potvrzený program, který nemá zatím určené datum naleznete v aktualitách.

 

Stánky

Stánky s občerstvením a neziskovými organizacemi

Občerstvení: Rostlo, Cukrevolta, Cafe in the Ghetto, Pilgrim a další...
Organizace: Jarikhanda, Domov pro zvířata, Svoboda zvířat, Animal Save, Kolektiv pro zvířata

14:00 – 15:00

Veganem levně. Jak vařit levné, chutné a hlavně výživné recepty

Lenka Špaček
Husa na provázku - Velký sál

15:30 – 16:30

Předsevzetí pro rok 2023: zbavím se testované kosmetiky

Veronika Prokůpková
Husa na provázku - Velký sál

16:30 – 17:30

Workshop efektivní komunikace

Tereza Vandrovcová, Ph.D..
Husa na Provázku - Malý sál

17:00 - 18:00

Jak boostnout sportovní výkon

MUDr. Jakub Hurych
Husa na provázku - Velký sál

18:00 - 19:00

Workshop veganské argumentace

Tereza Vandrovcová Ph.D.
Malý sál

18:30 - 19:00

Moderovaná debata veganských zdravotníků

Moderovaná debata veganských zdravotníků (jména doplníme)
Velký sál

Stánky

Stánky s občerstvením a neziskovými organizacemi

Občerstvení: Cafe in the ghetto, Nebeské dortíčky, Pilgrim (a další brzo zveřejníme) 
Organizace: Život na louce, Kolektiv pro zvířata, Svoboda zvířat

14:00 – 15:10

Jak přežít na trávě - Zdravá vegan rodina (děti)

MUDr. Eliška Selinger
Husa na provázku - Velký sál

14:45 – 15:45

15:40 – 16:50

Veganská strava pro zdravou hmotnost

Ing. Radek Látal, DiS.
Husa na provázku - Velký sál

17:20 - 18:50

Co dokáže strava

MUDr. Radana Dymáčková, Ph.D. Mgr. Dagmar Štruncová, MUC. Františka Mečiarová
Husa na provázku - Velký sál

Dopady exotických potravin

Vladimir Futák
Café Práh

Rostlinná strava v boji proti kardiovaskulárním onemocněním

Františka Františka Mečiarová
Café Práh

Debata veganských rodičů

Debatující upřesníme
Café Práh

16. 3.

Veganský rodičovský workshop

Kdy: Čas upřesníme
Mgr. Dagmar Štruncová
Místo upřesníme

13. 3.

Vaření bezezbytku

Kdy: 18:00
Kde: Die Küche
Zajímá vás, co se dá připravit z drti, která vznikne při výrobě rostlinného mléka, nebo jak dále zpracovat slupky ze zeleniny? Jak lze využít ty části surovin, které běžně vyhazujeme? K čemu je to dobré a jak mohou tyto speciální pochutiny doladit různé pokrmy?