Harmonogram zveřejňujeme průběžně. Aktuálně je hotovo zhruba 25%.
Potvrzený program, který nemá zatím určené datum naleznete v aktualitách.
Stánky
Stánky s občerstvením a neziskovými organizacemi
Občerstvení: Rostlo, Cukrevolta, Cafe in the Ghetto, Pilgrim a další...
Organizace: Jarikhanda, Domov pro zvířata, Svoboda zvířat, Animal Save, Kolektiv pro zvířata
14:00 – 15:00
Veganem levně. Jak vařit levné, chutné a hlavně výživné recepty
Lenka Špaček
Husa na provázku - Velký sál
15:00 – 15:30
Vyhli se smrti a týrání a teď žijí v azylu – Příběh Jarikhandy
Vendula Jandorová
Malý sál
15:30 – 16:30
Předsevzetí pro rok 2023: zbavím se testované kosmetiky
Veronika Prokůpková
Husa na provázku - Velký sál
18:30 - 19:00
Moderovaná debata veganských zdravotníků
Moderovaná debata veganských zdravotníků (jména doplníme)
Velký sál
Stánky
Stánky s občerstvením a neziskovými organizacemi
Občerstvení: Cafe in the ghetto, Nebeské dortíčky, Pilgrim (a další brzo zveřejníme)
Organizace: Život na louce, Kolektiv pro zvířata, Svoboda zvířat
14:00 – 15:10
Jak přežít na trávě - Zdravá vegan rodina (děti)
MUDr. Eliška Selinger
Husa na provázku - Velký sál
14:45 – 15:45
Environmentálni žiaľ alebo to, ako prežívame smútok s meniacou sa planétou
Kristina Tomanková
Husa na provázku - Malý sál
15:40 – 16:50
Veganská strava pro zdravou hmotnost
Ing. Radek Látal, DiS.
Husa na provázku - Velký sál
17:20 - 18:50
Co dokáže strava
MUDr. Radana Dymáčková, Ph.D. Mgr. Dagmar Štruncová, MUC. Františka Mečiarová
Husa na provázku - Velký sál
13. 3.
Vaření bezezbytku
Kdy: 18:00
Kde: Die Küche
Zajímá vás, co se dá připravit z drti, která vznikne při výrobě rostlinného mléka, nebo jak dále zpracovat slupky ze zeleniny? Jak lze využít ty části surovin, které běžně vyhazujeme? K čemu je to dobré a jak mohou tyto speciální pochutiny doladit různé pokrmy?