Vaření bezezbytku s Die Küche vyšperkuje týdenní program

Vaření bezezbytku s Die Küche vyšperkuje týdenní program

7. ledna 2022

Zajímá vás, co se dá připravit z drti, která vznikne při výrobě rostlinného mléka, nebo jak dále zpracovat slupky ze zeleniny? Jak lze využít ty části surovin, které běžně vyhazujeme? K čemu je to dobré a jak mohou tyto speciální pochutiny doladit různé pokrmy? Třetí workshop pod vedením Die Küche se zaměří na bezezbytkové vaření, které zároveň podporuje bezodpadový životní styl, a představí vám, jak zpracovat zeleninu od A do Z. od A do Z.

Workshop má na starosti Pavla Drlíková, autorka knihy Veganské neřesti. Pavlu jste také mohli vidět v pátém dílu našeho seriálu Síla soucitu. Workshop bude v pondělí 13. března od 18:00 v Kabinetu Múz.

Share